Saturday, October 10, 2009

UŽ SE TO BLÍŽÍ!

Vzhledem k tomu, že na letošní ročník našeho Festivalu, který začíná již v pondělí, vás nelákáme příslibem osobní účasti bollywoodských hvězd tak jako loni (a ruku na srdce - je tu snad nějaký indický herec populárnější než představitel Sandokana, Kabir Bedi, host Festivalu 2008?), chceme vám je přiblížit i jinak než “jen” na stříbrném plátně. Ve foyer kina Světozor chystáme minivýstavu představující nejpopulárnější bollywoodské herce a herečky a jemnou “bulvární diverzi” jsme si dovolili i v letošním audiospotu pro Radio 1.

Reklamu na Festival si poslechněte zde


Původně nás napadlo vyhlásit i anketu na téma jmen, která ve spotu zazní - např. dokázali byste ke každému křestnímu jménu přiřadit i správné příjmení? Nebo které z údajných “zpráv” se zakládají na pravdě a které jsme si vymysleli? Nicméně první otázka se nám zdá třeskutě snadná a na druhou by se v některých případech těžko hledala správná odpověď ;-)

Zatímco v tom prvním spotu jsme si vystačili s hlasem zkušeného spíkra Filipa, s kterým spolupracujeme již mnoho let, nápad na spot k festivalové taneční párty (v sobotu večer v PM klubu - určitě doražte!) vyžadoval i dívčí hlas hovořící hindsky. Poprosili jsme tedy kamarádku Linu, jestli by nám nepomohla a výsledek můžete posoudit sami:

Reklamu na festivalovou taneční párty si poslechněte zde


Děkujeme všem, kdo se na zdárném průběhu a hlavně výsledku těchto doufejme zdařilých dílek podíleli a poslouchejte Radio 1, třeba vám vykouzlí úsměv na tváři v éteru stejně, jako ruce indické dívky českému mladíkovi na našem plakátu.

Jak pro změnu vznikal letošní plakát můžete sledovat v našem festivalovém traileru

No comments:

Post a Comment