Sunday, October 11, 2009

KARDAMON! SLEVA! ZAČÍNÁME!

Pokud jste se nestihli přihlásit do naší fotosoutěže nebo jestli jste to zvládli, ale nevybrali jsme vás do finále, případně jste mezi těmi 12 šťastnými finalisty a nedejbože nevyhrajete, nezoufejte. Do Indie se dá dostat i jinak. Kromě toho, že se tam budete mentálně přemisťovat pokaždé, když zajdete na nějaký film z našeho bohatého programu, můžete využít i velkorysé nabídky restaurace KARDAMON KLUB (U Dobřenských 3, kousek od Betlémského náměstí), která si dala za úkol doputovat do jižní Indie tou nejdobrodružnější kulinářskou trasou:





Svou cestu do Indie zde podniknete postupně - Kardamon klub je totiž trochu zvláštní restaurace. Při prvních sedmi návštěvách dostanete vždy jiný jídelní lístek s jinými pokrmy a nápoji ... a ještě překvapení navíc. Během návštěv Kardamon klubu totiž můžete sledovat legendu o Kardamonovém králi, která se odehrává postupně v Libanonu, Íránu, Jemenu, Zanzibaru v Indii. Tomu budou odpovídat i jídla a nápoje v menu. Například to indické vypadá takto:



Jdete do toho? Tak pozor! Měli byste vědět, že návštěvníci Festivalu bollywoodského filmu navíc získavají v Kardamon klubu slevu 15% při předložení festivalové brožury. Tak doufám, že se tam potkáme ;-)



Jo, a kdyby někdo nevěděl, co je kardamon, tak ať klikne na tenhle obrázek:




Jo, a kdyby někdo nevěděl, že zítra začíná Festival bollywoodského filmu, tak ať nikam nekliká a jde se rovnou zahrabat! :-)

no dobře... tak ať se nejde zahrabat, ale dorazí do kina. Těšíme se na vás! :-) Dnes v sedm večer začínáme na indické ambasádě filmem Chak De! India se Shah Rukh Khanem v hlavní úloze...




1 comment:

  1. Doufám, že jste pustili aspoň s mýma titulema :) Skvělej fim. Ajvngou.cz

    ReplyDelete