Sunday, September 27, 2009

MÁME NOVOU ZNĚLKU, HURÁ!


Konečně můžeme ke sbírce upoutávek z předešlých ročníků (viz níže) přidat tu letošní :-)


Na rozdíl od minulých let jsme se letos nechali inspirovat zdařilým plakátem z dílny agentury EURO RSCG, z kterého se na nás šklebí stále populárnější mladý herec Václav Jiráček - možná jste si ho již všimli na plakátech k filmu Hodinu nevíš, kde sugestivně ztvárnil postavu psychopatického "heparinového vraha" či Jánošík, v němž jeho svodům podlehne nejedna krásná dívka (kterážto interpretace hrdinského mýtu poněkud zneklidnila zejména polské diváky a divačky).






Vaška Jiráčka jsme si ovšem nevybrali kvůli jeho momentální popularitě - dlouhodobí příznivci Festivalu bollywoodského filmu si možná vzpomenou na vizuál ke 3. ročníku (2005) - ano, už tehdy na nás překvapeně zíral ze sedačky kina Aero.



Letos jsme při přípravě plakátu nezaháleli a celý průběh natočili - od malování ornamentů henou na ruce (thanx to Anila, Ganga and Yamuna) o den dříve až po samotné focení v ateliéru. Upoutávku jsme ještě prošpikovali našimi oblíbenými pasážemi z těch minulých či záběry z loňského příjezdu našeho hosta, Kabira Bediho (ano, Sandokana), které pro televizi Z1 natočil známý režisér Igor Chaun.

Na výsledek se můžete podívat nejen zde, ale také v pražských kinech Světozor, Aero a Oko.


No comments:

Post a Comment