Monday, September 28, 2009

12 finalistů fotosoutěže VYBRÁNO!

Jak jste si již možná všimli na našem webu, soutěž o 2 letenky do Indie s Gulf Airem jsme dle očekávání a pravidel uzavřeli 15. září a následovalo poměrně napínavé vybírání finalistů. Celkem se přihlásilo 65 fotografií, což znamenalo (bohužel) eliminovat 4/5 obrázků, které přistály v našem e-mailu. Tématem byly letos Vaše bollywoodské tváře a doopravdy nás překvapilo, co všechno se do této poměrně úzké kategorie vejde :-)

Dnem D byla samozřejmě minulá neděle, kdy jsme se sešli pod jedním bollywoodským stánkem na akci iniciativy Auto*mat, náš kolega Honza (vřelé mu díky), který trpělivě odpovídal na maily a sestavoval seznam soutěžních fotek, přinesl všechny fotky na ukázku a poté, co se porota složená z organizátorů a partnerů Festivalu shlukla kolem monitoru, začal lítý boj. Po chvíli však bylo jasné, že až na výjimky, máme dost podobný názor a přestože jsme zpočátku sice operovali s provizorní kategorií „za snahu“, v závěru jsme zjistili, že vlastně ani nebyla potřeba, protože na drtivé většině došlých fotek jsme se shodli – až na jednu (která to byla, samozřejmě neprozradím), nicméně konzultace o výběru té poslední probíhaly na trase Praha – Los Angeles – Poděbrady – Srbsko (u Karlštejna).

Nakonec jsme se přece jen shodli na finálním výsledku a budeme rádi, když vás tyhle fotky budou inspirovat nejen k návštěvě Festivalu bollywoodského filmu, ale i k hlasování o nejlepší fotku prostřednictvím vstupenek a případně i přímo k účasti v příštím ročníku soutěže. Protože co jiného si bollywoodský fanoušek může přát než letenky zadarmo do Bombaje – tam, kde je Bollywood doma.


12 soutěžních fotografií postupujících do finále si prohlédněte zde


A nezapomeňte – hlasovat můžete pouze tak, že napíšete písmeno přiřazené k vaší oblíbené fotce na vstupenku libovolné projekce Festivalu bollywoodského filmu. Tak doražte, sami jsme napjatí, kdo to letos převálcuje :-)


Loni se to povedlo Janě Volíčkové s tímto bollywoodským zátiším (téma bylo Bollywood po česku):



A zde již přejímá cenu – 2 zpáteční letenky do Bombaje – od zástupce společnosti Gulf Air ve vyprodaném sále kina Světozor na poslední festivalové projekci:




...a zde již se svými rodiči, které pozvala na výlet do Indie, před Taj Mahalem



No comments:

Post a Comment